Een moment geduld aub...

Over WOZ

Over WOZ

Website ontwikkeling Zeeland (WOZ) ontstond toen wij, internetondernemers van het vroege uur, steeds vaker de vraag kregen of wij ook voor iemand anders een website konden bouwen. Hoe meer websites we bouwden, hoe groter de vraag werd naar meer. Vandaar dat we in 2008 besloten om ons volledig op website ontwikkeling te gaan richten.

Vanwege onze contacten met het MKB hier in de regio, wilden we ons met name richten op het bouwen van websites voor Zeeuwse ondernemers. De eerste anderhalf jaar hadden we dan ook uitsluitend klanten uit Zeeland.

Sinds de crisis is dit veranderd. Steeds vaker kwamen er bedrijven van buiten Zeeland naar ons toe. Ondernemers die graag een uurtje in de auto stapten om honderden, soms duizenden euro's te besparen. Logisch eigenlijk, in een tijd waarin veel bedrijven het moeilijk hadden. En des te leuker als je vervolgens echt iets voor ze kunt betekenen.

Iedere klant is bij ons altijd van harte welkom: of u nu uit Zierikzee, Terneuzen, van buiten Zeeland of zelfs van buiten Nederland komt.

Wat doet WOZ

In een effectieve samenwerking doet iedereen waar hij goed in is. U heeft ongetwijfeld genoeg werk waar u meer mee kunt verdienen dan met het werken aan uw website. Wij zijn goed in websites en helpen u graag bij de uwe.

Wat WOZ doet verschilt per klant. De ene klant geeft ons een strikt gedefinieerde opdracht, die wij vervolgens tot op de pixel nauwkeurig uitvoeren. De andere klant laat ons vrij in het vinden van de best beschikbare oplossing, dan denken we graag mee. Zo is elk project anders en blijft het werk leuk en steeds weer een uitdaging.

De belangrijkste gedachte achter WOZ is prijs-kwaliteit. Bij WOZ vindt u geen verkopers. Geen grote verhalen en overdreven beloftes. WOZ biedt u een eerlijk product met een eerlijke prijs. En met goede service, wat er ook aan scheelt.

Wie is WOZ

WOZ is in 2004 opgericht door Michiel Bakker en Edith van der Linden (tegenwoordig Bakker - van der Linden).

Over Edith

Ik bouw websites sinds 1999; eerst als hobby, later voor eigen exploitatie. In 2001 ontmoette ik Michiel tijdens onze studie Informatica & Economie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Hij bleek een goede programmeur, mij lag marketing beter. Dat bleek een goede combinatie en in 2004 besloten we voor onszelf te beginnen.

Image demo 2
Image demo 2

Sindsdien hou ik mij bezig met het ontwerpen, bouwen en optimaliseren van websites; eerst alleen voor onszelf, vanaf 2008 steeds vaker voor anderen. Dankbaar werk, in een markt waar het aanbod groot is, maar kwaliteit vaak nog ver te zoeken. Zoekmachine optimalisatie is mijn ding, maar ook conversie optimalisatie kan ik me eindeloos in verdiepen. In mijn vrije tijd zwem ik graag en geniet ik van lange wandelingen met mijn (peuter)dochter.

Over Michiel

Michiel heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld als veel meer dan alleen een ervaren web developer. Hij is veel bezig met grotere projecten, regelmatig ook voor andere web ontwikkelbureaus. Bij WOZ verzorgt hij al wat technisch is: van de techniek achter uw CMS en contactformulier, tot de techniek achter de back-ups die meerdere keren per dag automatisch van uw website worden gemaakt naar meerdere locaties.

Heeft u een groter en/of technisch ingewikkelder project? Dan zult u tijdens een afspraak ook Michiel treffen. Hij denkt met u mee en adviseert u m.b.t. de haalbaarheid van uw wensen. Michiel houdt ervan om nieuwe dingen te doen en deinst niet terug voor een uitdaging.

Ook in zijn vrije tijd is Michiel veel achter de pc te vinden. Daarnaast fitnesst hij graag en kijkt hij uit naar de dag dat hij zijn vliegbrevet kan halen.

Waarom WOZ
  • Als u op zoek bent naar een professionele, betaalbare oplossing.
  • Als u gevonden wilt worden in zoekmachines, zonder duizenden euro's te besteden.
  • Als u iets zoekt dat niemand anders voor u kan maken.

Dan bent u bij Website Ontwikkeling Zeeland aan het juiste adres.

En anders?

Een maatwerk website is niet voor iedereen. Voor sommige bedrijven loont het simpelweg niet om duizend(en) euro's in een website te steken, of is het geld er (aanvankelijk) simpelweg niet. Toch heeft elk bedrijf baat bij een professionele website: het kan het verschil maken tussen succes en bedrijfsbeëindiging. Daarom zijn wij in 2016 begonnen met MKBO ("MKB Online"). Waar WOZ u volledige vrijheid biedt in de bouw van uw website, met originele ideeën voor elke site, werkt MKBO met bewezen standaardoplossingen: snel en voordelig een professionele website voor iedereen. Nieuwsgierig geworden? Kijk dan op MKBO.nl.

Toch liever iets origineels of bijzonders? Neem dan contact met ons op, vraag een offerte aan of kom langs en vertel ons over uw plannen, ideeën en wensen. We denken graag met u mee.

Contact opnemen Vraag een offerte aan