Een moment geduld aub...

Over WOZ

Het begin

In 2004 bouwden we regelmatig websites voor eigen gebruik. Website ontwikkeling Zeeland (WOZ) ontstond toen we steeds vaker de vraag kregen of wij ook voor iemand anders een website konden bouwen. Ons bedrijf groeide snel en in 2008 besloten we om ons volledig op website ontwikkeling te gaan richten.

Vanwege onze Zeeuwse roots, wilden we ons met name richten op het bouwen van websites voor Zeeuwse ondernemers. Maar natuurlijk is iedere klant van harte welkom: of u nu uit Zierikzee of van ver buiten Zeeland komt.

Wat doet WOZ

In een effectieve samenwerking doet iedereen waar hij goed in is. U heeft uw tijd hard nodig voor uw eigen werk. Wij zijn goed in websites en helpen u graag bij de uwe.

Wat WOZ doet verschilt per klant. De ene klant geeft ons een strikt gedefinieerde opdracht, die wij vervolgens tot op de pixel nauwkeurig uitvoeren. De andere klant laat ons vrij in het vinden van de best beschikbare oplossing, dan denken we graag mee. Zo is elk project anders en blijft het werk leuk en steeds weer een uitdaging.

De belangrijkste gedachte achter WOZ is prijs-kwaliteit. Bij WOZ vindt u geen verkopers. Geen grote verhalen en overdreven beloftes. WOZ biedt u een eerlijk product met een eerlijke prijs. En uiteraard met goede service.

Wie is WOZ

WOZ is in 2004 opgericht door Michiel Bakker en Edith van der Linden.

Over Edith

Ik bouw websites sinds 1999; eerst als hobby, later voor eigen exploitatie. In 2001 ontmoette ik Michiel tijdens onze studie Informatica & Economie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Hij bleek een goede programmeur, mij lag marketing beter. Dat bleek een goede combinatie en in 2004 besloten we voor onszelf te beginnen.

Sindsdien hou ik mij bezig met het ontwerpen, bouwen en optimaliseren van websites; eerst alleen voor onszelf, vanaf 2008 steeds vaker voor anderen. Zoekmachine optimalisatie is mijn ding, maar ook conversie optimalisatie spreekt me aan. In mijn vrije tijd zwem ik graag en geniet ik van lange wandelingen.

Image demo 2
Over Michiel

Michiel heeft zich ontwikkeld als allround web developer. Hij is veel bezig met grotere projecten, regelmatig ook voor andere web ontwikkelbureaus. Bij WOZ verzorgt hij al wat technisch is: van de techniek achter het CMS en contactformulier, tot de techniek achter de back-ups die automatisch van uw website worden gemaakt.

Heeft u een groter en/of technisch ingewikkeld project? Michiel denkt met u mee en adviseert m.b.t. de haalbaarheid van uw wensen. Michiel houdt ervan om nieuwe dingen te doen en deinst niet terug voor een uitdaging.

Ook in zijn vrije tijd is Michiel veel achter de pc te vinden. Daarnaast fitnesst hij graag en kijkt hij uit naar de dag dat hij zijn vliegbrevet kan halen.

Waarom WOZ
  • Als u op zoek bent naar een professionele, betaalbare oplossing.
  • Als u gevonden wilt worden in zoekmachines, zonder duizenden euro's te besteden.
  • Als u iets zoekt dat niemand anders voor u kan maken.

Dan bent u bij Website Ontwikkeling Zeeland aan het juiste adres. Neem contact met ons op, vraag een offerte aan of kom langs en vertel ons over uw plannen, ideeën en wensen. We denken graag met u mee.

Contact opnemen Vraag een offerte aan