Hoe we werken

1

Goede communicatie

Maar geen lange verhalen.
Wij staan voor ontzorgen. Wij doen waar we goed in zijn, zodat jij je kan richten op je onderneming.

2

Snel resultaat

We will have your website
online soon.

3

Ondersteuning

Ook als de website live is blijven we bezig met (preventief) onderhoud voor een optimale werking. En we blijven bereikbaar voor hulp en vragen.

Hoe we websites bouwen

Stap 1

Ontwerp

Met je logo en huisstijl als uitgangspunt ontwerpen we een moderne layout met een indeling die uitnodigt om de inhoud te bekijken en met duidelijke navigatie die het de bezoeker gemakkelijk maakt om snel de belangrijkste informatie te vinden. De website is optimaal opgemaakt voor elk apparaat (computer, tablet, smartphone). Hoe men de website ook bekijkt, de lay-out past zich automatisch aan voor een optimale gebruikerservaring.

Stap 2

Inhoud

Heb je al teksten en foto’s? Dat is dan mooi, die kunnen we meteen gebruiken.

Maar misschien heb je een beetje hulp nodig. Een tekstschrijver neemt je het maken van inhoud voor je uit handen en levert nette, goed leesbare teksten.

Heb je foto’s nodig? Onze fotograaf komt langs en maakt mooie plaatjes voor je website (en eventueel je drukwerk).

Stap 3

Functionaliteit

Middels het beheersysteem (CMS) heb je zelf de controle over je website. Met een intuïtieve visuele editor kun je gemakkelijk en snel zelf wijzigingen doen.

Heb je specifieke wensen? We kunnen deze naadloos in je website verwerken.

Stap 4

Website online

We controleren alles nog één keer, passen optimalisatie toe en zetten de puntjes op de i. Na het doorlopen van onze checklist kan de website online. Maar daarmee stopt het niet.

De wereld van het internet is continu in beweging. Door preventief onderhoud uit te voeren zorgen we ervoor dat je website (en de onderliggende techniek) altijd up-to-date is. Hiermee zorgen we voor een optimale werking van je website, nu en in de toekomst.

Het Resultaat

Ziet er goed uit

Gebruiksvriendelijk

Laadt snel

Goed vindbaar in Google

Contact

Telefoon:

E-mail:

Adres:

Oude Noordstraat 11
4306CE Nieuwerkerk
(Schouwen-Duiveland, Zeeland)

    Scroll naar boven
    Mail Ons:
    Bel Ons: