Een moment geduld aub...

Website onderhoud en conversie optimalisatie

Website onderhoud

Bedrijven groeien, activiteiten veranderen, gegevens verouderen en websites van derden verdwijnen. Regelmatige updates van uw website zijn dan ook noodzakelijk om uw bezoekers (en de zoekmachines) tevreden te houden.

Het up-to-date houden van uw website kan veel tijd kosten; tijd die u eigenlijk wilt besteden aan uw bedrijf. Daarom biedt WOZ u de mogelijkheid om ook website onderhoud uit te besteden. Zo kunnen we:

  • de inhoud op juistheid controleren, zodat de gegevens op de website niet verouderen;
  • door u aangeleverd materiaal verwerken en op de website plaatsen;
  • nieuwe content creëren voor op uw website.

Zo blijft uw website actueel en geeft u bezoekers een reden om uw site vaker te bezoeken.

Conversie optimalisatie

Een kleine aanpassing aan uw website kan grote gevolgen hebben. De plaats of kleur van een knop, de opbouw van het contact formulier en de navigatiestructuur zijn slechts enkele voorbeelden van aanpassingen die de bezoekerservaring beïnvloeden. Conversie optimalisatie houdt in dat we het effect van dergelijke aanpassingen op uw website meten, om zo de indeling van uw website aan te passen aan wat uw bezoekers verwachten.

Door uw website steeds verder aan te passen aan de voorkeuren van uw bezoekers, kunnen met dezelfde bezoekersaantallen meer conversies worden gegenereerd. Hierdoor stijgt het rendement op uw SEM-campagnes en de gemiddelde opbrengst per bezoeker. Met conversie optimalisatie haalt u het maximale uit uw bezoekers.

Omdat fouten op uw website de bezoekerservaring altijd negatief beïnvloeden, herstellen we deze tijdens de conversie optimalisatie. U heeft dan verder geen website onderhoud nodig. Zo wordt voorkomen dat verouderde delen van uw website het effect van de conversie optimalisatie teniet doen.

Prijzen

De behoefte aan onderhoud verschilt per website, wat het onmogelijk maakt hier een vaste prijs voor te noemen. Graag bepalen we in overleg met u welk onderhoud aan uw website gepleegd moet worden. Vervolgens spreken we hiervoor een prijs met u af: per eenmalig onderhoud of voor een vast aantal uren per maand.

Vraag een offerte aan