Een moment geduld aub...

Zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Ieder bedrijf wil goed gevonden worden door Google. Zoekmachine optimalisatie maakt uw website beter leesbaar voor zoekmachines, waardoor zij uw website beter kunnen interpreteren. Dit verbetert uw zoekmachine positie voor relevante zoekwoorden, waardoor uw potentiƫle klanten uw website beter kunnen vinden.

Nagenoeg elke website kan worden geoptimaliseerd. Afhankelijk van de omvang en opbouw van uw website kan dit enkele uren tot dagen in beslag nemen. Neem voor meer informatie of een offerte contact met ons op.

Vraag direct een offerte aan


Zoekmachine marketing (SEM)

Om nog meer bezoekers aan te trekken, kunt u naast zoekmachine optimalisatie gebruik maken van zoekmachine marketing: het adverteren van uw website via Google AdWords. Google vertoont uw advertentie naast de reguliere zoekresultaten voor zoekwoorden van uw keuze. U betaalt Google een vergoeding voor elke klik op uw advertentie.

Een goede SEM campagne begint met het bepalen van de zoekwoorden die relevant zijn voor uw website. Vervolgens starten we de campagne en meten en analyseren we de resultaten (kliks en conversies). Op basis van de resultaten wordt de campagne aangepast, om de resultaten te blijven verbeteren.

Prijzen

De kosten van een SEM campagne bestaan uit drie delen:

  • EĆ©nmalige kosten: opzetten campagne (zoekwoorden en advertenties)
  • Periodieke kosten: beheer van de campagne (wekelijks of maandelijks, afhankelijk van omvang van de campagne)
  • Kosten per klik op uw advertentie

De kosten per klik rekent u direct af met Google. Vooraf stort u een tegoed, waarmee Google iedere klik verrekent. U stelt zelf een dagbudget in: het maximale bedrag dat u per dag wilt besteden. Zodra de campagne is geoptimaliseerd en voldoende kopende klanten oplevert, kan de campagne worden uitgebreid door het dagbudget te verhogen.

Door het meten van conversies zijn de opbrengsten van een SEM campagne volledig transparant, waardoor u precies kunt zien hoe rendabel uw campagne is en of het loont om deze uit te breiden.

Vraag een offerte aan